Ridelejr

Ridelejr

Afvikles årligt i sommerferien

 

Ridelejr 2018

Information følger i foråret.

 

 

Ridelejr 2017

Finder sted 3-5 august, hold øje med information og tilmelding! Julie Dyrgaard står igen i år for en ridelejr, det er for alle børn og de kan medbringe deres egne ponyer da klubbem desværre ikke har nogen elevskole.

 

Ridelejr 2016

Ridelejr 2016 finder sted i den første uge af skolernes sommerferie. Der kommer meget mere info, når vi nærmer os. Sæt allerede nu kryds i kalenderen :-)

 

Ridelejren 2015

 

Ridelejr 2015 fandt sted i perioden 2. juli - 5. juli på Gråsten Rideskole. Det var endnu en gang en stor succes med mange gode indslag og hyggelige timer for deltagerne.

 

 

Ridelejren 2014

 

Ridelejren bød på voltigering, ponygames, strandtur med hest, skovtur, mad over bål og en masse sjov

 

Billeder kan ses på facebook under Photo by Rebekka Christensen

 

Deltagere på ridelejren har udtalt følgende:

 

Karen Bennedsgaard Clausen "Min datter hyggede sig rigtig meget, alle aktiviteterne var sjove og gode, specielt voltigering var rigtig spændende at prøve. Hun synes programmet var rigtig godt, og at de nåede de planlagte aktiviteter. Er meget veltilrettelagt og nøje planlagt program"

 

Julie Dyrgaard "Jeg var også helt tosset med voltigering, en hesteaktivitet jeg aldrig har prøvet før! Noget der ikke kan beskrives med ord er det skønne samværd vi alle får med hinanden sådan en weekend, stor som lille, det er for mig hvert år den bedste oplevelse!"

 

Tina Knudsen "Årets begivenhed for vores datter! strandturen med pony var favoritten:-)"

 

Celina Oerter Hansen "Jeg synes alt var godt men det sjoveste var voltigering men alt var sjovt bade med hestene og i skoven og ponygames det hele"

 

Mette Hjort Bang" Jeg har en datter der slet ikke ville hjem efter en hel weekend på rideskolen. Super sammenhold, og rigtig godt program. Hun glæder sig allerede til næste gang"

 

Merete Overgaard Hansen "Min datter synes det var en hyggelig, sjov og lærerig ridelejr. Hun kunne lide ALLE aktiviteterne, men specielt voltigering. Hun er klar næste år igen Stor ros til ridelejr-teamet for et godt og veltilrettelagt program"

 

Stor tak til Ridelejrteamet for en fantastisk ridelejr

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved - Webmaster Line Weber - line-weber@hotmail.com