Faciliteter og Facilitetsafgift

Faciliteter

i Gråsten Rideklub af 2004 (GRR4)

Facilitetsafgift på GRR4

Når du benytter faciliteterne på GRR4, skal der betales en facilitetsafgift.

Er du opstalder hos Randi B. Christensen, bliver du opkrævet fuld facilitetsafgift.

Facilitetsafgiften findes som flere løsninger:

Undervisning

Benytter du kun faciliteterne ved undervisning, registrerer underviseren dig og de antal gange du benytter faciliteterne pr. måned. prisen er 35kr pr. gang.

Facilitetskort

Vil du benytte faciliteterne udover undervisning, kan der købes et facilitetskort til 350kr for første hest, og efterfølgende heste koster 250kr pr. hest.

Du kan også købe facilitetskort for et helt år ad gangen, det koster 3.850kr, dvs. du betaler kun for 11 mdr, og sparer derfor 350 kroner. Modellen kan kun benyttes for første hest, efterfølgende koster 250 pr. måned.

Faciliteter

Beliggenheden med sti direkte til skoven og tæt ved vandet danner fantastiske rammer for medlemmerne.

Faciliteterne består af:

Indendørs:

62x20 m inderdørs ridehal med spejle og fiberbund

18x35 m inderdørs ridehal med fiberbund

Udendørs:

Stor springbane på græs med sandbase, stor flytbar vandgrav og mange fine spring at springe på.

64x24 m udendørs bane, sand/sold bund og omkrænset af sveller - drænet rigtig godt, der foventes at komme lys på banen vinter 2017/2018.

60x20 m udendørs bane med sand/flis bund, indhegnet med højt hegn.

Klubhuset

Klubben har derudover en hyggelig rytterstue med sofa arrangement og en dejlig kaffe/kakao automat, der er også mulighed for at købe sodavand og slik.

Udendørs har vi en stor terrasse med havemøbler og en gasgrill.

Toiletter

Der findes 4 toiletter, hvoraf et er handicapvenligt, samt mulighed for bad (kontakt bestyrelsen for nøgle til baderummet)

Det store cafeteria

Cafeteriaet som har 70 siddepladser, er åben under alle stævner og ved andre arrangementer, der afholdes på Gråsten rideskole.

Ca.1 time før første klasse starter, kan der købes morgenmad med friske boller og tilbehør.

I løbet af stævnedagen kan der købes sandwich, fransk hotdog og toast.

Ved større stævner serveres der også dagens varme ret. Der kan også købes slik og forskellige drikkevarer samt kaffe, te og kakao - og selvfølgelig Gråsten Rideklubs legendariske Æblekage!

Der må ikke medbringes mad og drikkevarer, når der afholdes stævner.

Der er muligt at leje Cafeteriet til private arrangementer:

Pris:

For medlemmer: Kr. 750,-

Ikke medlemmer : Kr. 1000,-

Man sørger selv for slutrengøring af cafeteriat, og har man brugt køkkenet og toiletterne, skal de også gøres rene.

Udlån af borde og stole - kontakt Line for pris

Kontakt for ovenstående - Line Weber, tlf. 30 11 73 81

Udlejning 2017:

Cafeteriet er lejet ud eller optaget følgende dage:

28.-29. Januar D-stævne

4.-5. Marts D-stævne