2 x GULD til Sophia ved NM

Datoen er den 30. juni 2019, klokken er ca 16 og en tråd på Messenger bliver pludselig glødende.
Vores egen Sophia Ludvigsen og hendes Safari Klintgaard har, i 4 dage nu, konkurreret som ungrytter/equipage på højeste niveau ved Agria Nordic-Baltic Championsships i de smukkeste rammer på Vilhelmsborg. Vi er rigtig mange der følger med på tætteste hold hjemmefra og flere klubmedlemmer har også taget turen til Vilhelmsborg for at bakke op fra sidelinjen.
Endelig er de sidste resultater kommet og sejren er en realitet. Sophia har ikke alene vundet en holdguldmedalje med de danske dressurungryttere. Hun har gjort det man næsten kun tør drømme om – Sophia og Safari Klintgaard blev også meget overbevisende guldvindere for ungrytterne individuelt.

NU skal der pyntes op til fest herhjemme og er der noget vi er gode til i Gråsten Rideklub så er det velkommen-hjem-og-tillykke-med-guldet-fester 🙂
Der bliver pyntet boksdør med masser af flag, der bliver lagt rigeligt med godbidder til NipNap, der bliver skrevet- og hængt skilte op, nogle sørger for kage, asti, jordbær og chokolade – på under 3 timer har vi stablet en mindre fest på benene. Ca 20 mand står klar med flag (og buksevand) til Sophia når hun kommer hjem. Vi venter bare nu! To guldmedaljer skal fejres!

Vi, som klub, er ræve stolte af både Sophia og ikke mindst hendes og vores allesammens træner Pernille Ørum. Stort tillykke til jer begge – og vi stabler gerne en fest på benene igen 🙂

De danske dressurungryttere der sikrede Danmark en holdguldmedalje bestod af: Sophia Ludvigsen/Safari Klintgaard, Maja Juul/Grosse Freude, Sandra Aagaard Hyrm/Cavanillas-W og Sandra Kristoffersen/Baunehøjens Florida – kæmpe stort tillykke til jer alle!

/Helle

Den stolte mor og træner sammen med vinderhesten
2 x GULD vinder

Indlæg oprettet 37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen