2021 – Tak for året der gik!

Kære alle

Det er faktisk ikke let at starte et blogindlæg når det er mere end 6 måneder siden sidst! Vi står bestemt ikke stille i Gråsten Rideklub og netop derfor vil jeg gøre mit bedste for at samle op – stort og småt fra året der gik.

Vi har jo faktisk haft en sommer og et efterår, hvor vi næsten var helt tilbage til normalen. Covid-19 pandemien er i vores bevidsthed og håndsprit er efterhånden blevet en helt naturlig ting i vores hverdag. Vi har afholdt stævner, vist vores klub i det store udland og har endelig også kunnet være sociale i egen klub igen – og alle de ting når jeg lige at skrive inden vi igen står overfor nye restriktioner. Endnu ved jeg ikke om, eller hvad, det betyder for ridesporten, men det må vi tage som det kommer.

Foråret, sommeren og efteråret har givet os rigtig mange flotte præstationer og resultater i klubben. Vi fik afholdt et flot og succesfuldt pony B-stævne i juni, som i år blev toppet med Horseworld cuppen 2021. Vi kan med glæde fortælle at vi i 2022 gentager succesen med pony B-stævne 19.-22. Maj. Selvom det er et stort arbejde for rigtig mange frivillige i klubben, så glæder vi os til at kunne byde jer velkomne på vores udendørsbaner.

Vi startede sommerferien med 4 dages fantastisk vellykket ridelejr for store og små. Her havde vi i år forsøgt os med en lidt anden struktur – til stor fornøjelse for alle. Jeg kan fortælle at vi i år blandt andre, havde besøg af dressurdommer Mette Müller og coach Laila Aarrejärvi Bilstrup – begge to var en kæmpe succes og forhåbentlig kan vi byde dem velkomne i klubben igen en anden gang. Hvordan ridelejren 2022 skal afholdes er endnu ikke klarlagt, men vi arbejder frem mod at gi jer de bedste oplevelser.

Årets mesterskaber blev heldigvis afholdt som sædvanligt og også her har vi gode oplevelser at se tilbage på. Sydjysk mesterskab, DM – individuelt og hold og ikke mindst vores eget klubmesterskab som i år blev 2020/2021 udgaven. Udover de nationale flotte resultater, kan vi toppe kransekagen med EM medaljer for både pony og hest.
I skrivende stund er ECCO CUP finalerne i fuld gang på Blue Hors, hvor vi i år er repræsenteret i junior finalen.
For ikke at glemme nogen har vi forsøgt at holde tungen lige i munden og samlet de flotte resultater i slutningen af dette skriv.

Sygdom blev desværre også en del af vores 2021 i klubben, men her har vi altså bare vist hvor meget sammenhold og handlekraft vi besidder i klubben – for hold nu op et flot resultat vi endte op med i GRR4 KNÆKKER CANCER! Kæmpe ros og TAK til alle der donerede, indsamlede donationer, bagte kager, solgte ting eller arbejdskraft til fordel for indsamligen, startede til knæk cancer stævnet i oktober og jeg kunne blive ved. Med Knæk Cancer stævnet og ikke mindst de mange auktioner på Facebook indsamlede vi ialt 90.390kr som vi viderebragte til det store Knæk Cancer show på TV2. Det bliver svært at toppe den i 2022, men mon ikke vi er mange der vil gå den ekstra mil for at nå det? Det er vores måde at sige at vi står sammen i klubben – også i de svære tider!

Noget af det vi i år har fået råd til i klubben – og kan glæde os over, er blandt andet en ny traktor, forbedring af de to indendørsbaner og ikke mindst et nyt solarie som meget snart vil ankomme. Vi skal huske at det er derfor vi har brug for alle de frivillige hænder vi kan få, jo flere vi er jo sjovere er det og jo flere ønsker kan gå i opfyldelse.

Fra hele bestyrelsen vil jeg gerne sige: Glædelig jul og godt nytår til jer alle. Tak for året der gik – glæder os over de spændende ting i vente i 2022.

/ Helle

Resultater

Klubmesterskab 2020/2021
Sascha Vestergaard Levisen vinder af kat III spring
Liva Christine Andersen vinder af kat II spring
Freya Meilandt vinder af kat I spring
Rikke Bennedgård Warnecke vinder hest spring
Rikke Petersen nr 2 hest spring

Simon Kjer Langendorff vinder af kat III dressur
Amalie Fredbøg vinder af kat II dressur
Lea Hygum van Deurs vinder af kat I dressur
Karoline Hjort Bang nr 2 kat I dressur
Katrine Johannsen vinder hest dressur
Karoline Hjort Bang nr 2 hest dressur

Sydbank distrikt 8 cup
Sascha Vestergaard Levisen vinder af kat III LB cup
Laura Hygum Van Deurs vinder af kat II LA cup
Laura Gjelstrup Bom nr 3 kat I LA cup
Sascha Vestergaard Levisen vinder af kat III LA spring cup

Sydjysk mesterskab spring
Sascha Vestergaard Levisen nr 2 kat III

DM pony
Selma Ludvigsen nr 5 kat I
Amalie Fredbøg nr 7 kat II

DM junior
Frederikke Gram Jacobsen nr 6
Bjørg Schmidt Jefsen nr 12

EM pony hold
Selma Ludvigsen sølv

EM junior hold
Frederikke Gram Jacobsen og Sophia Ludvigsen bronze

ECCO cup finale junior
Frederikke Gram Jacobsen vinder
Sophia Ludvigsen nr 6

Alle resultater kan ses på drf Go!


Indlæg oprettet 37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen