Årets første internationale ryttere er vendt hjem!

Jeg har før skrevet at man skal holde tungen lige i munden nogle gange – for at følge med i hvad der alt sker i klubben 🙂 men jeg prøver alligevel og jeg vil lige nævne at bare indenfor de sidste uger, har vi haft både Sissel Jeppesen og Frederikke Gram Jacobsen afsted til landsholdssamling på Vilhelmsborg ved Dennis Fisker og Jette Nevermann Torup.

De er også begge hjemvendt fra årets første internationale stævner i dels Holland og Belgien. Begge med flotte resultater!

Frederikke er lige vendt hjem fra CDI i Nieuw en Sint Joosland i Holland. Frederikke og Gee red 3 gode stabile ridt, alle 71+ %. Dette gav hende tre flotte placeringer som nr 2, 3 og 6.

Sissel havde en fantastisk international debut i Sint-Truiden, Belgien. En 7. plads om fredagen med 69.697% og 2 x 11. plads søndag og mandag. Trods varme og den lange køretur klarede Bøf det hele så godt, flot international debut af både hest og rytter!

Stort tillykke til jer begge, vi er stolte af jer og som altid har I klubbens opbakning uanset hvor i landet (eller verden) turene går hen!

I weekenden her har vi flere ryttere med til landsstævne i Kolding, og vi glæder os til at følge jer!
Og ikke kun ryttere skal ha roser her. I påsken havde vi nemlig årets første arbejdsdag i klubben og stor ros til alle der deltog, hvor har I fået lavet meget, det ser så godt ud – tak for opbakningen alle mand!

/ Helle

Arkivfoto – Frederikke og Gee
Sissel og Bøf
Indlæg oprettet 34

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen