Bedre sent end aldrig

Inden vi tager hul på weekenden, vil jeg lige afslutte foregående weekends stævne med et kort overblik. Klubben var endnu engang præsenteret ved et dressur landsstævne i Sundeved, denne gang pony.
Og endnu engang bød Sundeved på store oplevelser, ECCO-cup kvalificeringer, gode ture og smukke dygtige equipager. Jeg vil prøve at fatte mig i korthed og bare vise lidt billeder fra weekenden. Desværre kunne jeg ikke være med ved alle klubbens starter, men jeg fik foreviget de fleste.

STORT TILLYKKE til jer alle med de flotte præstationer.

Fra Klubben havde vi Charlotte Iwang Søndergård på Nørlunds Vincente. Charlotte red sig til en samlet 3. plads og dermed placering i ECCO cup B-finale kat.1.

Frederikke Gram Jacobsen på GEE GEE, samlet nr. 2 i ECCO cup A-finalen kat. 1. Frederikke sluttede søndagen af med en smuk kür til 74.834%

Karoline Hjort Bang på SS PINPIN. Karoline red sin første Kür på Pinpin i A-finalen og endte på en samlet 12.plads i ECCO cup kat 2.

Mette Højlund Sørensen på Lady Ley Roest. ECCO cup B-finale kat 1 + 2 samlet 18. plads.

Og sidst, men ikke mindst Sara Toft på Lyngs My Little Fellow (BUDDY). Sara og Buddy red sig ind på en 8. plads i ECCO cup B-finale kat 1 + 2. Sara og Buddy har været bedste venner de sidste 4 år og det var ærligt med en klump i halsen at jeg fulgte deres sidste stævne sammen i Sundeved. Jeg er personligt kæmpe fan af de to og jeg ved at Sara har fundet ham et godt hjem, hvor en anden pige får glæde af skønne Buddy. Tak for jer Sara!

God weekend derude. Husk at følge med i vores kalender. Allerede næste weekend har vi programridningskursus ved Christine Prip og så er der heller ikke længe til årets klubmesterskab og selvfølgelig klubfesten lørdag aften!

/ Helle

Indlæg oprettet 37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen