Det lysner forude

Kære alle


Efter en meget lang vinterperiode ser det endelig ud til at lysne forude. Jeg er vist ikke den eneste der kan glæde sig over solen, den lune vind og udsigten til både undervisning i hallerne og ikke mindst de åbne stævner.

Alle har gjort det godt. Vores undervisere har specielt gjort det fantastisk. Der er blevet trænet under de restriktioner der (desværre) efterhånden er blevet hverdag og naturligt for os alle. Jeg tør godt sige at rytterne i klubben er mere end klar til at komme ud og se noget andet. Vi trænger til at vise det frem der er trænet så hårdt på og ikke mindst til at møde alle vores ligesindende venner derude. Et gensyn vi glæder os meget til i Gråsten rideklub.
Det blev lige til enkelte stævner for flere af vores ryttere inden hammeren igen faldt og lukkede vores stævner, denne gang pga hesteherpes. Også det kom vi trygt og godt igennem. Flere af vores ryttere har også været til samling et par gange i de kolde måneder og vi andre har glædet os over at kunne følge dem fra sidelinjen. MEN NU er vi endelig klar til igen at kunne byde jer alle velkomne til Gråsten Rideklub.
Vi lægger ud med et endags B-stævne for pony den 2.maj 2021. Weekenden efter byder vi velkommen til et C-stævne for både hest og pony og sidst men ikke mindst er vi stolte af igen i år at kunne afholde et stort B-stævne for pony den 17.-20. juni. Alle tre stævner er åbne for tilmelding på GO.
Vi har planlagt en arbejdsdag i klubben, hvor rigtig mange allerede har tilbudt deres arbejdskraft, så vi lover at byde jer det bedste vi kan når I kommer forbi hos os.

Jeg ville bare lige gi lyd fra mig igen. Tavsheden siden nytår er blot et udtryk for hvordan vi alle har holdt vejret og håbet på genåbning hver eneste gang et nyt pressemøde blev annonceret. Håbet mister vi aldrig – og det næste store ønske er at komme af med mundbindende når vi bevæger os blandt vores bedste firbenene venner i stalden. Vi savner at se hinanden uden maske og få friheden tilbage.

Indtil videre glæder vi os rigtig meget til at byde velkommen til stævner i Gråsten Rideklub i 2021, og vi glæder os til alle de oplevelser der venter forude. Ridelejr 2021 er planlagt og datoer og tilmelding vil komme snarest.

/ Helle

Arkivbilleder
Indlæg oprettet 37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen