En weekend med WOW-factor

Et lille skriv direkte fra hjertet om weekenden i klubbens tegn.

Vi afholdt i weekenden D-stævne i klubben. Vi havde to skønne dage, med mange dygtige ryttere igennem på banerne, lige fra de mindste ponyryttere i LD1 sløjfeklassen til de større og erfarne ryttere til hest der startede op til MA2. Det er simpelthen så fantastisk at følge, især de mindste ryttere, deres forberedelse, nervøsitet og ikke mindst den store stolthed de udstråler når det hele er vel overstået. Som altid når vi afholder stævner er der åbent i cafeteriaet og vi er glade for alle der kommer og besøger os i klubben i de dage.

Klubbens ryttere leverede rigtig mange flotte ridt og resultater – stort tillykke til jer alle. Igen kan jeg kun sige at det er fantastisk at se hvor meget den daglige ihærdige og flittige træning giver pote når I kommer ud, det er en fornøjelse at se på. Og her vil jeg også lige fremhæve vores dygtige undervisere Pernille Ørum og Julie Dyrgaard, roserne og fortjenesten går bestemt også til jer og jeres trofaste opbakning.

Weekenden bød på meget mere dressur.
Sundeved Rideklub afholdt nemlig Landsstævne Dressur for hest og her havde vi 5 ryttere med og heldigvis for rigtig mange af os er der ikke så langt imellem Gråsten og Sundeved. Vi havde nemlig travlt med at være begge steder, klubbens ryttere blev bakket op hele vejen og I gav os allesammen fuld valuta for pengene. I leverede simpelthen de flotteste præstationer og på klubbens og egne vegne vil jeg gerne sige at vi er lige ved at revne af stolthed.

Første ECCO Cup-kvalifikation skulle afgøres i Sundeved Rideklub og vinderen blev vores egen Sophia Ludvigsen og Gørklintgårds Jericho som leverede resultater på 72.027% lørdag og 74.833% søndag. Stort tillykke til den flotte equipage.
Men festen stoppede ikke her. Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina leverede resultater på 67.838% lørdag og 74.584% søndag, samlet blev det til en 5.plads. Også stort tillykke til jer.
Sidst, men ikke mindst, havde vi Sissel Jeppesen på Weltstar som også gjorde det helt fantastisk – 67.838% lørdag og 68.959% søndag, samlet blev det til en 10.plads. Kæmpe tillykke!

Stort tillykke til jer alle tre med 1. ECCO cup-kval, I var fantastiske at se på. Jeg vil lade billederne tale sit eget sprog. Jeg nåede desværre ikke billeder af alle startere.

/Helle

Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina

Sissel Jeppesen og Weltstar
Sophia Ludvigsen og
Gørklintgårds Jericho

Indlæg oprettet 33

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen