Fedt stævne i Hagen, Tyskland

Kæmpe tillykke til Frederikke Jacobsen og Fina der kom hjem med virkelig flotte resultater i Hagen. Det er en fornøjelse at følge med på sidelinien herhjemmefra og skønt med en beretning efter turen.

“Så er vi landet hjemme igen efter en lille uge til stævne i Hagen, Tyskland.
Det var et mega fedt stævne som altid, med virkelig flotte faciliteter og godt selskab i den danske lejr. Fina gik glat igennem vet-tjek torsdag og havde en fin træning på banerne efterfølgende.
Fredag stod den på første konkurrencedag. Fina og jeg blev placeret som nummer 2 med 70,9%. Vi red et super fint pogram, men der sneg sig desværre to dyre fejl ind. Det skyldes at Fina kiggede lidt på det flotte stadion, men det sker jo engang imellem.
Lørdag var det anden- og sidste konkurrencedag. Vi red et fejlfrit pogram og blev placeret som nummer 3 med 71,5%. Jeg er rigtig godt tilfreds med vores to ridt samt placeringer. Fina er bare den bedste hest at rejse med! Nu er vi landet hjemme i Gråsten igen, og Fina nyder en fortjent fridag på græsfolden. ” – Frederikke.

Skønneste groom Cookie

Så hyggeligt og dejligt at følge med her, når nu vi ikke alle lige kan komme forbi og heppe. Vi ønsker jer alt det bedste!
Frederikke og Fina er desuden netop udtaget til EM 2020 i Ungarn. Det er en stolt klub du har i ryggen når det løber af stablen.
Stort tillykke til både dig og de dygtige trænere Pernille Ørum og Julie Dyrgaard.

/ Helle

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen