Ridelejr 2020


OBS OBS OBS
Pga Sydjysk Mesterskab er vi desværre nødsaget til at flytte årets ridelejr til senere på året. Vi er kede af de ulejligheder det evt giver jer, men vi lover at kunne tilbyde samme indhold og mindst ligeså sjove dage sammen med jeres veninder og ponyer. 
Datoen er nu torsdag 15.10.2020 til søndag 18.10.2020 (efterårsferien).
Vi håber selvfølgelig at I der har tilmeldt, stadig gerne vil deltage. Der kommer en ny omgang tilmelding umiddelbart efter sommerferien.
Vi beklager meget, men glæder os mindst ligeså meget til efterårsferien.

Kærlig hilsen Rebekka og Helle 

OBS NY DATO!

Der er indkvartering torsdag fra 15 -17 og vi slutter samlet søndag kl 15 med forældre kaffe/kage og diverse præmieoverrækkelser. Der vil som de foregående år foregå en masse sjove ting.
Stjerneløb, striglekonkurrence, dressurundervisning, skovture, bomtræning, springtræning, fodring, boldspil og mange andre sjove ting. Vi løfter ikke sløret for det hele endnu, men vi lover at det bliver sjovt for både store og små.
Nærmere info og tidsplan følger.
Tilmelding er nu åben.
Det bliver ligesom sidste år mulighed for at tilkøbe dressurundervisning alle tre dage ved Pernille Ørum for 300kr/gang. Man tilmelder sig den aktivitet man ønsker hver dag og der er noget for alle. Pernille Ørum har max 12 pladser hver dag og der er plads til ialt 20 rytteren på årets ridecamp.

Pris uden boks (opstaldede ryttere) 450kr
Pris med opstaldning alle tre dage (incl spåner) 780kr

Vi glæder os til 4 sjove dage med dig og din hest/pony.

Rebekka og Helle

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen