SJM 2020 og endnu en pokal til en Gråsten ponyrytter

Amalie og Sprit, vinder af SJM 2020 kat 2

Gråsten Rideklub viste igen flaget til SJM 2020 i Guldager Rideklub sidste weekend. Kæmpe tillykke til Amalie Fredbøg og hendes Spirit-Kick, der meget overbevisende vinder SJM 2020 for kat.2. Amalie gjorde det mega godt både lørdag og søndag og kunne stolt løfte pokalen efter finalerunden søndag! Men begejstringen ville ingen ende tage, for i samme katogori red Lea Hygum van Deurs og Katrevels Abigail sig til en samlet 2. plads og Mathilde Truelsen Hansen og Mikado Sky red sig til en samlet 3. plads. Stolt kunne klubben gå til præmieoverrækkelse med 3 ryttere i spidsen. I gjorde det alle super flot og havde fuldt fortjent de flotte titler. Vi er en stolt klub!

Fra venstre, Lea, Amalie og Mathilde

Tak for en hyggelig weekend i klubbens tegn. Hvor er det dejligt at se og høre hvordan I hygger jer, bakker hinanden op og altid er klar til at hjælpe hvor der er brug for det! Tak til alle jer der kommer til Guldager for at heppe og støtte jeres klubkammerater. Gråsten Rideklub havde ialt 10 ryttere til start i weekenden og I gjorde det flot allesammen, med hver jeres individuelle sejre! Flot redet og kæmpet allesammen.

Laurine Petrea Krag Andreasen – Kokkedals Attention
Lea Hygum van Deurs – Katrevels Abigail
Frederikke Lundsgaard Hansen – Egeballes Rolex
Silje Bach-Hansen – Zeus Majlund
Mia Hygum – Spangaards Quino
Freja Berndsen – Meedenbliks General
Amalie Juliane Danvad Fredbøg – Spirit Kick
Mathilde Truelsen Hansen – Mikado Sky
Theresa Dalsgaard – Nørlunds Cool Cash
Emmelie Staal Seehagen – SS on Fire

Det fleste ryttere ramte mit kamera på et tidspunkt i løbet af weekenden.
Endnu engang kæmpe tillykke til Amalie, Lea og Mathilde – og tak for noget virkelig flot ridning! Også kæmpe tillykke og tak til vores altid fantastiske trænere Pernille Ørum og Julie Dyrgaard.

Her i weekenden, hvor sommeren for alvor har ramt os, ligger vi heller ikke på den lade side. Med Frederikke til EM i Ungarn og Sophia til DM i Ringsted tør jeg godt love nyt fra klubben allerede igen i næste uge. Sissel har i dag redet sig til en flot placering til landstævne i Ringsted – stort tillykke – og ponyerne klarer sig, trods varmen, flot til C-stævne i Sønderborg. Som noget nyt i klubben vil vi igen starte op med springundervisning. Flemming Vestergaard Levisen vil stå for undervisningen hvor store som små, nybegyndere og øvede er velkomne. Rebekka Jurewitsch Christensen fortsætter med bomtræning så der er masser af muligheder for variation i træningen i den kommende tid.
NYD det skønne vejr!

/ Helle

Indlæg oprettet 37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen