Sydjysk mesterskab 2019

Guldager sportsrideklub afholdt i sidste weekend C-stævne og Sydjysk mesterskab for ponydressur, individuelt. Gråsten Rideklub var repræsenteret med ikke mindre end 30 starter i løbet af weekenden fordelt på 9 ryttere.

Alle leverede flotte resultater og med alle 7 ponyryttere videre i A-finalerne indtog vi weekendens massive regn med oprejst pande. Jeg tror alle ryttere havde deres egne små udfordringer med de meget våde baner, men alle klarede det super flot. Efter søndagens finaler kunne vi til gengæld fejre de seje piger i stor stil. Ikke mindre end 3 ponyryttere gik hjem med flotte placeringer i både kat II og kat I. Stort tillykke til:

Frederikke Lundsgaard Hansen og Lundgårds Adonis der samlet blev nr 3 i kat II

Lea Hygum van Deurs og Bjerregårds Sir Jackson der samlet blev nr 2 i kat I

Charlotte Iwang Søndergård og Angelo R der samlet blev nr 3 i kat I

Desuden blev også Emmelie Staal Seehagen på SS Crelida og Julie Degn Plougsbæk på Nubbi M placeret i kat I.

Kæmpe tillykke og mega flot redet og kæmpet af jer alle. Stor tak til alle for en hyggelig weekend. Tak til Guldager Rideklub for et dejligt stævne trods massive mængder regn og ikke mindst tak til jer der kørte vejen fra Gråsten til Guldager for at følge pigerne på banen. Sådan en opbakning er guld værd.

I denne weekend har vi haft fire ryttere til start i Ringsted Sports Rideklub hvor der blev afholdt DM i dressur for heste – alle fire opnåede deres mål og én gik endda hele vejen og tog Bronze med hjem, meget mere om det senere – desuden glæder vi os til DM for ponyer der afholdes i weekenden i Hovgaard Rideklub hvor vi også har 4 equipager repræsenteret. Vi glæder os til igen at besøge vores naboklub i Sundeved i September når der afholdes Sydjysk mesterskab 2019 for hold i dressur for både hest og pony. Der bliver meget at skrive hjem om!

Nyd sensommeren der er vendt tilbage og HUSK vores aften C-stævne/hest/dressur der afholdes i klubben på onsdag. Vel mødt!

/ Helle

Indlæg oprettet 32

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen