Tak for i år

Kære alle


2020. Vi kan jo desværre ikke gøre noget ved den pandemi der plager hele verden. Jeg vil fremhæve det positive og se fremad. OL blev udskudt, men ellers synes jeg faktisk vi er kommet godt og flot igennem 2020.
Vi slutter året af med at bære mundbind i stalden, vi må kun samles i små grupper a max 10 personer, vi har ingen publikum når vi er til stævner og vi må max ha en hjælper med. Men vi kommer til stævner, heldigvis. Årets mesterskaber blev afholdt og vi kan alle sammen færdes i stalden uden den store skemaplanlægning som vi lagde ud med i foråret. Det er bestemt ikke sjovt, men det skal nok blive godt igen og jeg fornemmer at rigtig mange faktisk bruger tiden til fordybelse og dygtiggørelse. Jeg synes vi fortjener et klap på skulderen. Vi har allesammen været med til at håndtere den her situation på en ordentlig og ansvarlig måde. Tak til jer alle, for at ha taget så godt imod de øgede tiltag og restriktioner i kampen om Covid-19.

ECCO-finalerne nåede akkurat at blive afviklet i år og det er vi altså glade for i Gråsten Rideklub. Med 4 deltagende ryttere og fire placerede ryttere kan vi godt være stolte.
Selma Ludvigsen på Egelykkes Perfetto, samlet nr 4, pony kat I
Sofie Hardt Lyngsø på Bouwershof conair samlet nr 12, pony kat I
Frederikke Gram Jakobsen på Ryvangs Zafina samlet nr 3, junior
Sophia Ludvigsen på Safari Klintgaard samlet nr 2, youngrider

Stort tillykke til jer alle!

Jeg vil slutte med, på vegne af bestyrelsen, at sige tak for i år. Vi er stolte af vores klub, ikke bare på resultater men også fordi vi har et fantastisk sammenhold og en god klubånd.

Vi glæder os til 2021, hvor jeg håber at kunne slutte året af på den anden side af Covid-19 pandemien. Vi har igen fået ponylandstævne i juni og inden da har vi flere forbedringer i støbeskeen.

/Helle

Indlæg oprettet 37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen